Nieuws Antwerpen Nederlandse Inrato neemt activiteiten Unifit over

Nederlandse Inrato neemt activiteiten Unifit over

Nederlandse Inrato neemt activiteiten Unifit over

beschermenDe Nederlandse groep Inrato heeft de activiteiten van Unifit in Schilde overgenomen. Unifit was een technische groothandel die gespecialiseerd was in de belevering van veiligheidscomponenten rond machines. De Nederlanders hebben de klantenlijst van Unifit in de eigen activiteiten ingepast.

Het gaat ons om het evenwicht tussen veiligheid, productiviteit en een werkbare situatie, stelt zaakvoerder Leendert Yspaert van Inrato in het Nederlandse Dalfsen. Net zoals Unifit verhandelt Inrato allerlei toebehoor rond machines waardoor in veilige omstandigheden kan gewerkt worden. Zo lichtschermen, veiligheidsmatten, veiligheidsschakelaars, machine-afschermingssystemen enz. Inrato had zich in de afgelopen jaren ook toegespitst op de beveiliging van voertuigen zoals achteruitrijdalarmsystemen, snelheidsbegrenzers en rijgedragregistratiesystemen.

“Wij wilden er van onze kant mee stoppen”, heet het in Schilde. “Wij zijn al die jaren actief geweest op de markt van op maat gesneden veiligheidssystemen. Wij hebben onze klantenlijst in dit opzicht overgedragen aan Inrato”, zegt Marcel van Haute. “Inrato is een professionele speler op de markt van beveiligingssystemen. Wij hebben in dit opzicht onze klanterelaties met een gerust gemoed overgedragen.

De klanten van Unifit zullen in de komende dagen op de hoogte gebracht worden van de veranderingen. Zij kunnen voor specifiek advies en oplossingen op het vlak van machineveiligheid voortaan terecht bij Inrato.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citro├źn-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer