Nieuws Antwerpen Nederlandse Rent-All neemt Phlippo Group over

Nederlandse Rent-All neemt Phlippo Group over

Nederlandse Rent-All neemt Phlippo Group over

LIER – Rent-All, een Nederlands verhuurbedrijf voor onder meer theater- en televisieproducties, neemt Phlippo Group over. Vanuit Lier wil Rent-All de Belgische, maar ook de Franse dry-hire markt nog beter beleveren.

De Lierse Phlippo Group bestaat uit drie divisies: Rental, Productions en Showlights. Het bedrijf met hoofdzetel langs de Antwerpsesteenweg en Kelderveld combineert hightech apparatuur van hoogwaardige merken met meer dan 55 jaar ervaring.

De overname door Rent-All, met hoofdkantoor in het Nederlandse Bemmel, betreft Phlippo Productions, Phlippo Showlights en haar vestigingen in Duitsland en Nederland, inclusief de totale verhuurvoorraad.

600 shows per jaar

De overname en schaalvergroting kaderen in de strategie van Rent-All om de belangrijkste equipment supplier van Europa te worden. Het is een volgende stap in het streven om een one-stop shopping partner te zijn voor licht, geluid, rigging en video.

Phlippo Showlights zal verder gaan onder de naam Rent-All België bvba. De afdeling Productions, die goed is voor meer dan 600 shows per jaar, zal doordraaien zoals ze dat al 55 jaar doet. Het complete team van ruim 65 mensen, bestaande uit magazijn-, productie-, account-, en technische medewerkers, blijft intact.

De huisvesting van Phlippo Productions in Nederland zal nog worden geïntegreerd in de huidige locatie van Rent-All in Amsterdam. Phlippo Duitsland zal overgaan naar de locatie van Rent-All-in Castrop-Rauxel, Duitsland.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.