Nieuws Antwerpen Vanbreda neemt gedeelte verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over

Vanbreda neemt gedeelte verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over

Foto: Vanbreda, rr

Vanbreda neemt gedeelte verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over

ANTWERPEN – Vanbreda Risk & Benefits neemt een aanzienlijk deel van de verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over. Driesassur is een toonaangevende verzekeringsmakelaar in de diamant- en juwelenhandel en biedt daarnaast de klassiekere verzekeringen voor particulieren, kmo’s en grote bedrijven aan.

“Met de overname van deze mooie cliëntenportefeuille vergroten we opnieuw ons marktaandeel en versterken we onze positie als grootste verzekeringsmakelaar in België. Deze overname kadert binnen onze strategie om duurzaam te groeien, zowel organisch als via gerichte overnames”, zegt Pedro Matthynssens, CEO van Vanbreda. “We blijven op koers om onze groeidoelstelling van 200 miljoen euro tegen 2030 te realiseren. Driesassur is wereldwijd actief vanuit negen kantoren en maakt deel uit van de Franse makelaarsgroep Diot-Siaci; een jarenlange partner van Vanbreda binnen ons internationale netwerk Lockton Global.”

“Het Antwerpse kantoor van Driesassur geeft particulieren, kmo’s en grote bedrijven advies bij onder meer hun brand-, aansprakelijkheid- en autoverzekeringen. Voor dit cliënteel, zo’n 1.800 klanten, zullen wij het dagelijkse beheer van hun verzekeringen als makelaar overnemen”, verduidelijkt Pascal Joosten, Director Risk & Broker Services bij Vanbreda. “Door onze doorgedreven expertise van zowel deze doelgroep als het type verzekeringen zullen we hen optimaal kunnen begeleiden. Net zoals Driesassur, hechten we veel waarde aan sterke, persoonlijke relaties. We stellen daarom alles in het werk voor een vlotte transitie en voor een hoge klanttevredenheid op korte én lange termijn.”

“We zijn vandaag al een gevestigde waarde in binnen- en buitenland voor het verzekeren van kunst en de diamant- en juwelenhandel. We hebben de ambitie om de komende jaren verder te groeien in deze niches. Om die reden zijn we erg tevreden dat we in Vanbreda een geschikte partner hebben gevonden voor onze klassieke verzekeringsportefeuille. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de belangen van deze gemeenschappelijke cliënten zullen behartigen”, voegt Alain Spruyt, Managing Director bij Driesassur toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.