Nieuws Antwerpen Negen regiobedrijven trekken naar Biënnale Interieur

Negen regiobedrijven trekken naar Biënnale Interieur

Negen regiobedrijven trekken naar Biënnale Interieur

In het najaar trekt de Biënnale Interieur een nieuw jasje om. Van 15 oktober tot 14 november lanceert de organisatie namelijk de nieuwe nichebeurs Please have a seat. De ruim 150 aanwezige exposanten kunnen daar één zitmeubel uit hun volledige interieuraanbod voorstellen. Bij die exposanten zitten ook een heleboel regiogenoten.

Het nieuwe designevent Please have a seat is anders dan andere beurzen, met een gecureerd deel enerzijds en een galerie met honderden commerciële stoelen anderzijds. Het moet een antwoord bieden op de prangende vraag van de markt om toch iets te organiseren, zonder dure en grote standen. Locatie van dat alles is de oude site van de firma Van Marcke in Kortrijk.

“De normen die we altijd gehanteerd hebben voor Interieur blijven ook nu van toepassing”, vertelt Interieur-voorman Jo Libeer. “Het aanbod van zitmeubelen moet voldoen aan alle criteria inzake kwaliteit, innovatie, creativiteit, designgehalte en duurzaamheid. Er wordt uitgepakt met zowel Belgisch als buitenland aanbod.”

Ook uit onze regio zullen er een heleboel exposanten aanwezig zijn. Het gaat om Engels Group, Manuel Larraga en Sit Seat uit Antwerpen, Serax uit Kontich, Van Lommel Collections uit Oostmalle, Het Heerenhuis Antwerpen uit Hoboken, Ethnicraft uit Boom, Stilfuld uit Brecht en Harpoon uit Schilde.

Wordt de beurs een succes, dan wordt een uitrol naar het buitenland niet uitgesloten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.