Nieuws Antwerpen Netflow en ITxx slaan de handen in elkaar

Netflow en ITxx slaan de handen in elkaar

Wim Jacobs van Netflow.

Netflow en ITxx slaan de handen in elkaar

ICT-dienstverlener Netflow, met vestigingen in Kruibeke, Edegem en Herentals, versterkt zijn positie op de ICT-markt door een nieuwe partnership aan te gaan met ITxx uit Antwerpen. “Door deze samenwerking staat Netflow weer een stuk sterker in het aanbod van managed services voor de kmo”, vertelt Wim Jacobs, ceo van Netflow.

Het ICT-bedrijf ITxx was al geruime tijd op zoek naar een oplossing om de fakkel van oprichter Philippe Van Cauwenbergh over te nemen. ”Met Netflow hebben we de geschikte oplossing gevonden om de nodige continuïteit voor onze klanten en medewerkers te garanderen in de toekomst”, vertelt Philippe Van Cauwenbergh.

Alle ITxx-medewerkers treden in dienst van Netflow, waardoor de klanten verder worden geholpen door hun vertrouwde gezichten die hun dossier en systemen reeds kennen.

“Dit partnership is een positieve evolutie voor de ITxx-klanten”, zegt Wim Jacobs. “Zij behouden aan de ene kant de ervaring van ITxx met hun omgeving en hun manier van werken. Aan de andere kant krijgen ze ook toegang tot een zeer uitgebreid team van ICT-experten. Door de grotere structuur zijn we immers in staat om heel specialistische kennis aan te bieden.”

Beide bedrijven bieden zowat identieke diensten aan, maar zijn actief in andere sectoren. Zo is Netflow goed vertegenwoordigd in de bank- en financiële sector. ITxx is dan weer heel aanwezig in accountancy en HR.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.