Nieuws Antwerpen Netwerk van Donuttello breidt uit

Netwerk van Donuttello breidt uit

Netwerk van Donuttello breidt uit

LIER/ANTWERPEN – Donutketen Donuttello heeft in de Pallieterstad een pop-up geopend. De vestiging in de Eikelstraat in Lier blijft twee maanden open.

Het concept Donuttello on Tour wordt verder opengetrokken. Medezaakvoerder Laurence Daems: “We willen in 2020 zeker dubbel zoveel winkels openen als dit jaar. We hebben geëxperimenteerd met een pop-up in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg en die winkel heeft al onze verwachtingen overtroffen.”

Lier was voor de zaakvoerders een logische keuze voor een volgende pop-up. “We kennen de stad heel goed, want onze oma heeft er jaren café Sint-Gummarus gehad. We hebben een geschikte locatie gevonden in de Eikelstraat, vlak aan de Grote Markt. De winkel is de komende twee maanden open en je kunt er het volledige assortiment donuts met meer dan 25 smaken kopen.”

Met de pop-ups willen de zaakvoerders de naambekendheid van Donuttello verhogen. Later wordt beslist of en waar er nog vaste verkooppunten bijkomen.

De donuts van Donuttello worden gemaakt in één centrale bakkerij in Antwerpen. Van daaruit worden ze naar de verschillende winkels gebracht. Donuttello heeft ondertussen twee vestigingen in Antwerpen, en vestigingen in Sint-Niklaas, Mechelen en Heist-op-den-Berg.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.