Nieuws Antwerpen Netwerken bij een expresso en een koffiekoek

Netwerken bij een expresso en een koffiekoek

Netwerken bij een expresso en een koffiekoek

wahOok Schilde heeft voortaan zijn eigen Open Coffee. Open Coffee is een netwerkorganisatie die vanuit Londen op een biezonder snelle manier  heel Europa in beweging gebracht heeft. Volgende week dinsdag ontmoeten de geïnteresseerden uit de omgeving van Schilde elkaar voor het eerst bij Vlassak-Verhulst.

Netwerken is een moderne manier van zaken doen. Je realiseert als bedrijf soms veel sneller een commerciële doorbraak door vlotte contacten te leggen met elkaar in een ongedwongen sfeertje.

Dat was precies ook het doel dat Saul Klein, een van de stichters van Skype voor ogen had toen hij in 2008 zijn eerste Coffee Club opzette. Een formule die ze nu ook in Schilde gaan overnemen. Bij Vlassak-Verhulst zijn bedrijfsleiders, managers en zakenlui om 8 uur uitgenodigd op de koffie. Bij een koffiekoek krijgt iedereen op die manier de gelegenheid om een aantal gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten. Misschien zit je toekomstige klant er tussen, is de redenering van de organisatoren.

Een zoveelste netwerkorganisatie? Toch niet, heet het ook in Schilde. “Het initiatief kan alleen maar slagen dankzij het enthousiasme van de lokale host. “Het is ons echt niet om verkoop te doen. Het gaat erom dat alle deelnemers kennis maken met andere mensen en wie weet kan je in je netwerk iemand helpen door iemand die je ontmoette tijdens een Open Coffee.”

Contacten via Open Coffee Voorkempen, Moerstraat 53, Schilde. De koffiekoeken van bakker Marc Jacobs heten overigens “uitstekend” te zijn.

Foto: Bij de opening van de eerste Open Coffee in Mol kwamen destijds meteen 40 ondernemers opdagen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.