Nieuws Antwerpen Netwerken bouwen onder 500 nieuwe collega's

Netwerken bouwen onder 500 nieuwe collega's

Netwerken bouwen onder 500 nieuwe collega's

san marcoAntwerpen is dé place om te netwerken. Industriëlen, managers, KMO’ers, zelfstandigen en vrije beroepers kunnen er elkaar op alle mogelijke manieren ontmoeten in het kader van de onderscheiden organisaties die in en om de Scheldestad actief zijn. Antwerpen ontbreekt het bovendien niet aan gezellige decors waar je in alle rust een babbeltje kunt slaan of waar je je gewoon in de lawaaierige drukte kunt gooien.

De nieuwjaarsreceptie van de vzw KMO-promoties op 28 januari e.k. in San Marco Village (Schelle) is alvast een must waar je niet mag ontbreken. Je zult er als ondernemer verschillende zakenrelaties ontmoeten waar je later ongetwijfeld nog een beroep zult kunnen op doen. De bijeenkomst van KMO-promoties wordt georganiseerd in samenwerking met de bedrijvenclubs A12 Business Club, BNI, WTC, Zakelijk Netwerk en San Marco Village. Op 28 januari wordt meteen ook de aftrap gegeven van de actie “Succesrijk Netwerken” die gedurende het hele jaar 2014 zal gehouden worden. Elke aanwezige krijgt er een exemplaar van het boek “Succesrijk Netwerken 2014” waarin alle nieuwe regels voor 2014 toegelicht worden en waarin ook de vier clubs en hun leden uitgebreid voorgesteld worden.

Jef Staes is die avond de gastspreker. Het betoog van Jef Staes zou niemand mogen missen. De manier waarop hij de organisatie van onze toekomst tegen het licht houdt is niet alleen een waarheid als een koe, maar de manier waarop Jef Staes dit brengt is hilarisch.

Tot zowat 10 jaar geleden was Jef inhouse trainer in de Belgische vestiging van een multinational. Dan waagde hij met succes de sprong als zelfstandig Innovation expert. Hij assisteert nu organisaties bij het vinden van antwoorden op de continu veranderende marktomstandigheden. Als spreker zet hij zijn publiek zowel aan het lachen als aan het denken. Met confronterende stellingen schetst hij beelden van wat er binnen organisaties fout gaat. Op een schalkse wijze suggereert hij dan oplossingen, die vaak ongehoord simpel zijn.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Succesrijk Netwerken zal men kennis kunnen maken met de schapen, de apen of andere bewoners van een dierentuin die Jef als metafoor gebruikt. De aanwezige kmo’ers zullen ongetwijfeld veel inspiratie opdoen om de cultuur in hun bedrijf de volgende dag een beetje bij te schaven.

Na het betoog van Jef Staes wordt in elk van de vier bovenzalen van San Marco Village een ander buffet aangeboden. Later worden de aanwezigen opnieuw op het middenplein verwacht voor het dessertenbuffet en mogelijk wel enkele verrassingen.

De deelname aan de nieuwjaarsreceptie is gratis voor de leden van de deelnemende bedrijvenclubs. Anderen betalen aan de inkom 50 euro.

Wie Jef Staes graag hoort spreken, hem live wil ontmoeten en tegelijkertijd met 500 anderen wil netwerken heeft nu de kans. Als u er ook bij wil zijn op dit evenement met receptie, voordracht, walking diner en dessertenbuffet kan u contact opnemen met één van de deelnemende clubs of met de organisatie.

Info: freddy.michiels@skynet.be of 0475 69 76 43

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer