Nieuws Antwerpen Netwerkorganisaties bundelen krachten voor Succesrijk Netwerken

Netwerkorganisaties bundelen krachten voor Succesrijk Netwerken

Netwerkorganisaties bundelen krachten voor Succesrijk Netwerken

SCHELLE – Wie wil, kan deze maand haast iedere dag naar een netwerkactiviteit gaan. Op dinsdag 28 januari vindt één van de grotere uit de regio plaats. Opnieuw hebben A12 Business Club, BNI, BC Beerschot, Open Coffee en San Marco Village de handen in elkaar geslagen. Samen organiseren ze Succesrijk Netwerken 2020 in San Marco Village.

Naast netwerken en een walking diner wordt ook aandacht geschonken aan de inhoud op Succesrijk Netwerken. Daarvoor zorgt dit jaar Sven Nys. Naast een overzicht van zijn lange carrière schenkt hij ook extra aandacht aan die factoren die belangrijk en vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van nieuwe uitdagingen. Belangrijke elementen als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid, die ook voor bedrijfsleiders zo belangrijk zijn, komen aan bod”, zegt organisator Freddy Michiels.

Carrièreprijs 2020 voor Guido Peleman

Dezelfde avond wordt ook nog de Carrièreprijs 2020 uitgereikt aan Guido Peleman, ceo van Peleman uit Puurs, bekend om zijn Unibind-bindproducten, digitale printkwaliteit en Vpaper. De geschiedenis van Peleman Industries begint in 1939 bij de oprichting van Peleman-Saerens door de ouders van Guido Peleman. Peleman ontwikkelde een bindsysteem met lijm en een plastic kaft om bundels papier bij elkaar te houden. Tevens ontwikkelde hij een machine die het mogelijk maakte voor particulieren om zelf hun documenten in te binden.

De organisatoren verwachten 500 à 600 bedrijfsleiders. Wie er nog bij wil zijn, kan zich aanmelden bij de A12 Business Club.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.