Nieuws Antwerpen New ECS Technics koopt handelsfonds van failliet E.H.M.

New ECS Technics koopt handelsfonds van failliet E.H.M.

New ECS Technics koopt handelsfonds van failliet E.H.M.

ecsHet elektrobedrijf New ECS Technics heeft het handelsfonds van het failliete E.H.M. overgenomen. Daarmee zet het bedrijf uit Wilrijk een nieuwe stap in zijn verdere ontwikkeling. Drie jaar na zijn doorstart lijkt New ECS Technics het opnieuw waar te maken.

De elektromarkt is vandaag zeker niet makkelijk. De concurrentieslag onder de installateurs is moordend, veel bedrijven gaan eronder door. Zoöok E.H.M. uit Boom. “E.H.M. is failliet gegaan omdat twee klanten hun rekeningen niet betaalden”, zegt Olivier Boehlen, de zaakvoerder van New ECS Technics. “We vonden het dan ook niet kunnen dat een goed bedrijf op die manier verloren zou gaan. We hebben daarom beslist om een bod te doen op het handelsfonds.”

Bij E.H.M werkten zo’n 25 man. Indien New ECS Technics erin slaagt om enkele werven van E.H.M. opnieuw op te starten zouden allicht enkele mensen mee aan boord kunnen genomen worden maar voorlopig is daar nog geen duidelijkheid over. E.H.M. was volgens Oliver Boehlen een mooi bedrijf dat perfect complementair was aan New ECS Technics zelf. “We zaten weliswaar in dezelfde branche maar het klantenbestand van beide firma’s is totaal verschillend. Een en ander kan dus op termijn mooi in elkaar geschoven worden.”

New ECS Technics is als bedrijf overigens zelf opgericht uit een faillissement. ECS Technics ging in 2012 overkop maar kreeg onder het initiatief van Oliver Boehlen een nieuwe doorstart. “We hebben dus wel enige ervaring terzake.” New ECS Technics draait ondertussen op 25 man.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.