Nieuws Antwerpen New Lifestyle Fair laat je genieten van het leven

New Lifestyle Fair laat je genieten van het leven

New Lifestyle Fair laat je genieten van het leven

fairHoogstraten verwacht zo’n 30.000 bezoekers op de New Lifestyle Fair in de Veilinghallen. Wanneer eventplanner Gert Snoeys zich ergens achter zet moet je veelal groots denken. De New Lifestyle Fair is gericht op levensgenieters die op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen die het leven aangenaam kunnen maken.

De New Lifestyle Fair gaat door van 18 tot 21 februari e.k. Heel wat bezoekers zullen op uitnodiging komen maar de beurs staat open voor iedereen. Wie geen uitnodiging kreeg betaalt 10 euro voor een toegangsticket. Je krijgt er echter heel wat voor in de plaats. Het aanbod is immers indrukwekkend. Het gaat dan om luxueus wonen, kunst, de trends in de mode, juwelen, wellness, auto’s, restaurants enz. In de Veilinghallen van Hoogstraten krijgen tientallen firma’s een eigen stand waarmee ze hun nieuwe productengamma kunnen etaleren.

Gert Snoeys heeft de laatste weken hard gewerkt om van de beurs een nieuw hoogtepunt te maken. Met 25 jaar ervaring als eventplanner hoeft het geen twijfel dat het initiatief een groot succes wordt. “Wij werken doorgaans voor 80% in opdrachten van onze klanten. Voor bedrijfsfeestjes, huwelijksfeesten, privé parties enz. Maar wij organiseren effectief ook nog enkele eigen evenementen waarmee we perfect op de lijn blijven van onze doelstellingen.”

Met firma’s als BMW, Aqua Gezond, Jean Pierre Kleding, Finest Dry Gin, Hillewaere Vastgoed, Laurent Perrier, Silverspoon, Porsche Verhuur en vele andere standhouders is de toon alvast gezet. Ook het zusje van Made in Antwerpen, Made in Kempen is aanwezig. Wie van de uitdagende sfeer wil proeven mag zeker niet aarzelen.

Voor wie toch nog aarzelt: de beurs wordt donderdag geopend door Lenty Frans, de nieuwe Miss België. Zondag is de Fair in de namiddag open voor het grote publiek.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.