Nieuws Antwerpen Nicholas Hendrickx bij Blue Moon

Nicholas Hendrickx bij Blue Moon

Nicholas Hendrickx bij Blue Moon

bluemoonBlue Moon heeft Nicholas Hendrickx aangetrokken als extra projectmanager. Daarmee zet het audiovisueel bedrijf uit Aartselaar zijn expansie onverminderd verder. Blue Moon levert technische ondersteuning bij de organisatie van evenementen.

Nicholas Hendrickx was eerder aan de slag bij Concept One. Hij zegt “onder de indruk te zijn geweest van de professionaliteit van Blue Moon en van de goed georganiseerde indruk die het bedrijf naliet.”

Gregory Buytaert en zijn medevennoot Mathieu D’Hondt namen Blue Moon in 2010 over van de stichter die het toen allengs voor bekeken achtte. Beide vennoten bouwden het bedrijf in hooguit vier jaar uit tot een toonaangevende expert in zijn sector.  Tijdens de crisisjaren was het allicht niet makkelijk. Nogal wat bedrijven trokken een streep door geplande evenementen, buerzen of productpresentaties.  Sinds kort is er opnieuw een heropleving merkbaar in de sector.

Blue Moon verzorgt niet enkel de grote feestelijkheden. Het bedrijf zet zich net zo goed in voor kleinschalige evenementen. Het gaat erom dat er telkens audiovisuele topkwaliteit geleverd wordt  aan correcte en transparante prijzen. De klanten zijn doorgaans ook sterk overtuigd van de technische capaciteiten van het bedrijf. Die willen er overigens 100% zeker van zijn dat de audiovisuele infrastructuur daadwerkelijk werkt. Alles moet goed lopen. Licht, klant, camera’s. Eenmaal dat vertrouwen er  is komen de bestellingen bij ons vanzelf binnen. Tot ver uit het buitenland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.