Nieuws Antwerpen Nielse HR-dienstverlener neemt Ombrelo uit Lier over

Nielse HR-dienstverlener neemt Ombrelo uit Lier over

Nielse HR-dienstverlener neemt Ombrelo uit Lier over

NIEL/LIER – Naast Rialto Executive Search en Proman Interim voegt groep Rialto Recruitment uit Niel nu met Ombrelo uit Lier een derde HR-activiteit toe aan haar portefeuille. Het gaat om werving en selectie op No Cure No Pay basis. De Nielse HR-dienstverlener focust nog sterker op knelpuntberoepen.

Ombrelo, in 2008 opgericht, is een erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling. Als dynamisch selectiekantoor biedt het rekruteringsdiensten aan bedrijven. Ombrelo is gespecialiseerd in bachelor en masterprofielen in Onderzoek & Ontwikkeling; Productie & Onderhoud; Aankoop, Logistiek & Supply Chain; Marketing & Sales; ICT; Milieu, preventie & kwaliteit.

“Met de 100% overname van Ombrelo is onze groep voortaan ook actief in werving & selectie, naast Executive Search en Interim”, zegt Patrick Van Lijsebetten, afgevaardigd bestuurder en ceo van de groep Rialto Recruitment.

In het kantoor van Ombrelo in Lier zijn momenteel vijf Recruiters actief. Grote bedrijven zoals Atlas Copco, Total, Continental, Pfizer, VPK Packaging Group en Eastman doen een beroep op het Lierse kantoor.

Expansie in Vlaanderen

Met focus op knelpuntberoepen wil afgevaardigd bestuurder Patrick Van Lijsebetten onder de merknaam Ombrelo zijn netwerk als gespecialiseerd selectiekantoor voor technische en hoger opgeleide profielen in Vlaanderen verder uitbouwen. “Om die expansie te realiseren is onze groep momenteel op zoek naar Recruitment Consultants over heel Vlaanderen die ons team komen versterken”, besluit Patrick Van Lijsebetten.

Groep Rialto Recruitment werd opgericht door huidig afgevaardigd bestuurder en ceo Patrick Van Lijsebetten. Sinds eind 2018 is het Franse Proman, de eerste grootste onafhankelijke, niet beursgenoteerde HR-speler in Frankrijk op vlak van interim en contracten van onbepaalde en bepaalde duur, hoofdaandeelhouder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.