Nieuws Antwerpen Nieuw bestuur bij Voka-KvK Antwerpen-Waasland

Nieuw bestuur bij Voka-KvK Antwerpen-Waasland

Nieuw bestuur bij Voka-KvK Antwerpen-Waasland

stéphane verbeeckStéphane Verbeeck, de nieuwe voorzitter van Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland heeft zijn nieuw uitvoerend comité voorgesteld. Als voorzitter zal hij het uitvoerend comité uiteraard zelf leiden. Geert Schotte (gedelegeerd bestuurder Standaard Boekhandel) zal fungeren als eerste ondervoorzitter.

De overige ondervoorzitters zijn Wouter De Geest (gedelegeerd bestuurder en voorzitter van het directiecomité van BASF Antwerpen), Wouter De Ploey (directeur McKinsey Company), Walter Van Mechelen (voorzitter Alfaport), Christian Van Strydonck (ceo Zeelandia) en Bart Verhelst (vennoot Deloitte Belastingconsulenten).

Het Bureau, het hoogste orgaan van de Kamer is anderzijds versterkt met enkele bijkomende mensen. Het gaat om Jean Paul Sols (ceo Intervest Offices & Warehouses), Dirk Theunis (ceo ATAB Group), Luc Van Antwerpen (ceo Kegels & Van Antwerpen), Jacques Vandermeiren (ceo Elia) en François Van Hoydonck (ceo Sipef). Anna Demuylder krijgt als voorzitter van de Jongerenkamer een zitje in het bureau.

Luc Luwel neemt als gedelegeerd bestuurder mee deel aan de vergaderingen.

Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland telt ruim 3000 leden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.