Nieuws Antwerpen Nieuw kantoorgebouw langs E17

Nieuw kantoorgebouw langs E17

Nieuw kantoorgebouw langs E17

MELSELE/ANTWERPEN – Binnenkort start langs de E17 in Melsele de bouw van een nieuw kantoorgebouw. Dat komt binnen de nieuwbouwontwikkeling De Schaarbeek. Vastgoedadviseur EPMC uit Antwerpen werd exclusief aangesteld voor de verkoop van dit project.

In Antwerpen heerst er een tekort aan instapklare nieuwbouwkantoren na de volledige bezetting van kantoorprojecten als Post X en The Link in Berchem. Een onevenwicht van vraag en aanbod naar moderne kantoren in combinatie met de heersende mobiliteitsproblematiek, zorgt voor een nieuwe tendens in het kantoorlandschap. Hier wil projectontwikkelaar Structa-plan op inspelen met het nieuwe kantoorgebouw langs de E17 in Melsele.

De Schaarbeek omvat 35 KMO-units en een kantoorgebouw van zo’n 2.000 m² verdeeld over 4 bouwlagen. Van de KMO-units werden er de voorbije maanden reeds 30 verkocht. Het kantoorgebouw omvat 8 kantoorunits, die reeds beschikbaar zijn vanaf ongeveer 200 m². De laatste beschikbare KMO-units worden voorbehouden voor kantoorgebruikers. Het grootste deel van de KMO-units werd reeds opgeleverd.

In september start de aannemer met de werken van het kantoorgebouw, waarbij de oplevering voorzien is einde 2020.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.