Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuw kmo-bedrijvenpark in Sint-Niklaas

Nieuw kmo-bedrijvenpark in Sint-Niklaas

Nieuw kmo-bedrijvenpark in Sint-Niklaas

123kmobedrijvenparkVlakbij het industrieterrein Europa-Noord in Sint Niklaas is een nieuw KMO-park in opbouw. Ontwikkelaar Building Partners zet er een bedrijvenpark neer dat uit magazijnen, kantoren en showrooms zal bestaan. Het geheel wordt verhuurd of verkocht door het Antwerpse makelaarskantoor Hugo Ceusters.

Er zullen op een terrein nabij de Heidebaan/Moerputstraat in totaal 11 polyvalente bedrijfsunits gebouwd worden. Het geheel wordt normaal opgeleverd in november van volgend jaar. Ondertussen zijn er al drie van verkocht.

Het nieuwe bedrijvenpark is bestemd voor ondernemingen van regionaal belang. Het kan dan zowel om productiebedrijven als om onderzoekslabo’s gaan.

Nu al is duidelijk dat er veel belangstelling zal zijn voor de nieuwe site. Vooral de vlotte bereikbaarheid via de autoweg E17 Antwerpen-Gent is een aantrekkkelijk gegeven.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.