Nieuws Antwerpen Nieuw KMO-park in aanbouw in Niel

Nieuw KMO-park in aanbouw in Niel

Nieuw KMO-park in aanbouw in Niel

krekelenbergIn de industriezone Krekelenberg II / KMO Potaarde te Niel, vlakbij de A12 Antwerpen-Brussel is een nieuw KMO-park in aanbouw. Ontwikkelaar MH Projects zet er een polyvalent bedrijvenpark neer dat uit magazijnen, kantoren en showrooms zal bestaan. Het geheel wordt verhuurd en verkocht door het makelaarsduo Hugo Ceusters en Anker 18.

Er zullen in de Nieuwe Potaardestraat 17 polyvalente bedrijfsunits verrijzen. Het geheel wordt opgeleverd in mei 2016. Ondertussen zijn er reeds 7 van de 17 units verkocht.

Het nieuwe complex is bestemd voor KMO’s en ambachtelijke bedrijven en dit zonder specifieke bijkomende vestigingsmodaliteiten.

Nu al is duidelijk dat er veel belangstelling is voor het project. Voornamelijk de vlotte bereikbaarheid via de autoweg A12 Antwerpen-Brussel en de vernieuwde rotonde met directe aansluiting op de A12, lokken veel ondernemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.