Nieuws Antwerpen Nieuw logo voor Smet Jet

Nieuw logo voor Smet Jet

Nieuw logo voor Smet Jet

kirstenHet industriële reinigingsbedrijf Smet Jet lanceert een nieuw logo. Een en ander kadert in de vernieuwingsoperatie die de firma opgezet heeft. In dit opzicht zal ook een nieuwe hoofdzetel opgetrokken worden. Smet Jet is een specialist in het schoonmaken van chemie-installaties en petroleumtanks maar werkt ook in de metaalsector, de farma, de autobedrijven, de energie en de voeding.

Smet Jet is een toonaangevend bedrijf in de brede regio. De familie-onderneming uit Oevel is actief in zowat alle grote industriële clusters en havens.Zoöok in de haven van Antwerpen. Het bedrijf heeft vestigingen in Sint Gillis-Waas, Oostende, Flémalle en Courcelles. Er staan 250 mensen op de pay roll. Smet Jet heeft in het verleden al verscheidene opdrachten uitgevoerd in het buitenland en heeft daarom ook vestigingen in Zuid-Afrika en Saoedi-Arabië.

Het nieuwe logo is opgebouwd rond een driekleurige reinigende spray en duidt daarmee de sectoren aan waarin de onderneming actief is: de industriële reiniging, de chemische reiniging en de slibontwatering. Je kunt in het logo met enige verbeelding een hogedruk waterstraal zien, meteen ook de belangrijkste manier waarop Smet Jet reinigingsopdrachten uitvoert.

Smet Jet is zo’n 40 jaar geleden opgestart door Carlos Smet. Het bedrijf wordt vandaag aangestuurd door zoon Philip Smet. Smet Jet tekent voor een omzet van zowat 25 miljoen euro.

In de komende maanden worden plannen uitgetekend om een nieuwe hoofdzetel op te zetten. “Wij blijven wél in de onmiddellijke omgeving van Oevel”, stelt Elke Hendrickx. “Olen, Tessenderlo…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.