Nieuws Antwerpen Nieuw Marriott Hotel opent deuren in Antwerpen

Nieuw Marriott Hotel opent deuren in Antwerpen

Nieuw Marriott Hotel opent deuren in Antwerpen

Het Antwerpse Marriott Hotel, Sapphire House Antwerp, opent in 2022 zijn deuren op een unieke locatie. Het zal deel uitmaken van de Antwerpse Handelsbeurs-site. Het vijf sterren hotel zal bestaan uit 139 kamers, een luxueuze spa, gym en wellness, een cocktailbar en een gastronomisch restaurant.

Het hotel zal ook aantrekkelijk zijn voor de businesswereld. Zo biedt Sapphire House Antwerp in samenwerking met de Handelsbeurs een uniek vergader- en evenementenconcept aan, wat zorgt voor een optimaal unieke en historische beleving van de site.

Hoewel het gebouw volledig gerenoveerd werd, is een groot deel van het interieur bewaard gebleven. Zo kan je de Gouden Eeuw van Antwerpen herbeleven in het Sapphire House Antwerp met unieke trapzalen, een 18e-eeuwse haard, rococo ornamenten met historische afbeeldingen en authentieke vloeren. Naast dit unieke historische interieur, vind je midden in het hotel ook een binnenplaats en terras, waar je kan ontsnappen aan de drukte van de stad.

Sapphire House Antwerp maakt deel uit van de Autograph Collection Hotels by Marriott. Dit is een bijzondere collectie van meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde hotels, met elk een eigen visie en verhaal. Deze hotels besteden extra aandacht aan de geschiedenis en plaatselijke cultuur, ze willen met hun passie en expertise een onvergetelijke impact nalaten bij hun gasten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.