Nieuws Antwerpen Nieuw modeagentuur in Antwerpen

Nieuw modeagentuur in Antwerpen

Nieuw modeagentuur in Antwerpen

Laundry Lab Agency is een start up showroom in hartje Antwerpen met musthaves van Zweden tot Australië. Zaakvoerster is Anna Vandoorne, levenspartner van Vincent Sluyts die medeorganisator is van onder meer Wild Jo’s Market en Club808.

“Ik heb bewust voor accessoires gekozen. Op de kledingmarkt is er heel veel concurrentie. Voor mij is het bovendien belangrijk dat het kledingmerk dat ik zou voeren, uniek is. Ik vond niet meteen beschikbare kledingmerken die vernieuwend zijn en waarmee ik een klik heb”, zegt Anna Vandoorne.

Ondernemen zit Anna in het bloed. Vroeger had ze twee boetieks waar ze Scandinavische merken introduceerde: Heaven’s Closet in de Kloosterstraat en in de Kammenstraat.
Met meer dan acht jaar retail en wholesale ervaring kan men op Anna’s expertise leunen voor tips en advies uit de modewereld.

“Laundry Lab is actief op de Benelux markt. We richten ons tot multibrand boetieks en conceptzaken in het midden tot hoog segment. Ik wil alleen kwalitatieve merken en producten met een goede naam aanbieden, tegen een betaalbare prijs”, benadrukt Anna Vandoorne.

Het gamma van Laundry Lab telt momenteel vier merken. Anna heeft nog steeds een voorliefde voor Scandinavië. Dit blijkt uit haar keuze voor het Zweedse Timi, een juwelenmerk dat ook een ‘stationery’ schrijfgerei collectie met een bijzonder sterke grafische vormgeving voert.
Anna heeft ook gekozen voor Mint & Rose, een damesschoenmerk met een trendy look dat in Spanje wordt gecreëerd en vervaardigd.
Tenslotte vinden twee Australische zonnebrillenmerken Seafolly en Minkpink hun weg op de Benelux markt via het nieuwe modeagentuur.

Het pand in de Kloosterstraat waar de showroom is ondergebracht heeft een loft-look en telt drie verdiepingen. Omdat er nog ruimte over is, biedt Laundry Lab Agency een co-working ruimte aan voor jong talent. Vanaf volgende maand is het mogelijk om het kantoor/atelier te huren voor korte of lange periodes. “Ik denk dan aan een startende pr-consultant, design blogger of grafisch vormgever. Een naaiatelier kan eveneens. Zo lang het maar een activiteit is waarmee Laundry Lab synergieën kan ontwikkelen”, zegt Anna.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.