Nieuws Antwerpen Nieuw Open Coffee initiatief in Brasschaat

Nieuw Open Coffee initiatief in Brasschaat

Nieuw Open Coffee initiatief in Brasschaat

Georges en Bart Bauwens, Aart Van Oekelen, Guus Drijver en Denis Pilet

Georges en Bart Bauwens, Aart Van Oekelen, Guus Drijver en Denis Pilet

Tijdens een Business Day event van KHC Dragons eind vorig seizoen ontsproot een geanimeerde babbel tussen enkele ondernemers: vader en zoon Georges en Bart Bauwens zaakvoerders Abeka, zaakvoerder Aart Van Oekelen van Afval Alternatief en Guus Drijver en Denis Pilet, drijvende krachten achter het commercieel succes van KHC Dragons. Zo ontstond de idee om in “centrum Brasschaat” een nieuwe Open Coffee te starten.

“The Mansion of Dragons”, het prachtige clubhuis van één van de grootste en succesvolste hockeyclubs van ons land, wordt de thuishaven van de Open Coffee Brasschaat. De locatie bevindt zich in het Gemeentepark 12, midden in het groene Peerdsbos en heeft een prachtig terras en een ruime parking.

De ervaring van de zaakvoerders van Abeka en Afval Alternatief met de organisatie van succesvolle Open Coffees, gekoppeld aan het enthousiasme van het bestuur van KHC Dragons om de ondernemerswereld een hart onder de riem te steken, resulteerde in de snelle opstart van Open Coffee Brasschaat. Woensdagmorgen 28 september vanaf 8u zijn ondernemers uit Brasschaat en omstreken voor de eerste keer welkom om bij een heerlijke kop koffie en een lekkere koffiekoek hun netwerk uit te breiden. Bedoeling is om iedere vierde woensdagmorgen van de maand een Open Coffee te houden op deze locatie. Het is wenselijk om op voorhand in te schrijven voor dit kosteloos event via de site van Open Coffee, hoewel niet verplicht. Ondernemers/bedrijfsleiders kunnen de ochtend zelf nog beslissen om langs te komen. Vergeet je business kaartjes niet!

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.