Nieuws Antwerpen Nieuw party-schip Le Formidable klaar voor de afvaart

Nieuw party-schip Le Formidable klaar voor de afvaart

Nieuw party-schip Le Formidable klaar voor de afvaart

Antwerpen is een party-schip rijker. ‘Le Formidable’ van eigenaar Marc Geerts, is zo goed als klaar om feesten, congressen, partijen, cruises en wat dies meer zij te organiseren. Geerts kocht het schip pas anderhalve maand geleden van de vorige eigenaar,  een Bulgaarse staatsrederij die het schip inzette als luxecruiseschip op de Donau.  Het schip is in 1983 gebouwd door een Nederlandse scheepswerf.

Het schip is 113,5 meter lang en 16 meter breed. Het beschikt over 101 kajuiten, in feite comfortabele hotelkamers, 4 feestzalen en een verwarmd buitenzwembad. “We hebben een zeer gevarieerd aanbod” zegt eigenaar Marc Geerts. “We gaan korte shoppingcruises organiseren, van vrijdag tot zondag, naar Amsterdam bijvoorbeeld. Maar daarnaast zijn alle opties open. De boot kan gehuurd worden voor privé-feesten, hij kan worden geboekt voor havenrondvaarten annex receptie, lunch, diner enz. En dat voor wel 600 personen. Er is een sauna, een fitnessruimte, een kapsalon en een bedrijfskeuken.

Die keuken zal worden bestierd door traiteur Frank De Boeck. “De keuken is bijzonder goed uitgerust” zegt De Boeck. Er zijn aparte gedeelten voor vlees en vis, er is een warme en een koude keuken, kortom er is heel veel mogelijk op het stuk van catering”. Frank De Boeck verklapte dat het schip nu vrijdag al zal worden ingewijd met een receptie die door het Havenhuis wordt georganiseerd voor een tachtigtal diplomaten. Ook burgemeester Bart De Wever zal aanwezig zijn. Frank De Boeck zal de ontvangst verzorgen.

Marc Geerts is ervan overtuigd dat het concept van zijn partyboot zal aanslaan. Hij heeft ervaring met zijn vorige partyboot, die eveneens de naam ‘Le Formidable’ droeg. Maar die had geen overnachtingsmogelijkheden.

Belangstellenden kunnen zelf eens gaan kijken op 1 juni, van 16 tot 20 uur.

Meer info hier

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.