Nieuws Antwerpen Nieuw Porsche Centre blikvanger langs E313

Nieuw Porsche Centre blikvanger langs E313

Nieuw Porsche Centre blikvanger langs E313

porscheHet nieuw gebouwde Porsche Centre Antwerpen langs de E313 is zoveel als een heus icoon aan het worden. De garage verhuisde begin dit jaar van het Kempisch Dok in Antwerpen naar Wommelgem. Het nieuwe gebouw is architechtonisch een merkpaal voor de brede omgeving.

Porsche
is ook in Antwerpen een gerespecteerd merk. De Duitse klassewagen straalt een sterk imago uit en blijft een onmiskenbaar trots embleem. De vroegere garage in Antwerpen voldeed in dit opzicht niet langer aan de noden van het merk en zijn klanten. Ondermeer de bereikbaarheid bleek een heus probleem. De look van het oude gebouw gaf trouwens niet langer de uitstraling van het merk weer. Daarom werd finaal gekozen voor een nieuwbouw.

Wie het nieuwe gebouw binnenstapt wordt meteen gegrepen door het merk. In de nieuwe showroom kun je 18 auto’s onder optimale omstandigheden bewonderen. Er is een gezellige ontvangst/wachthoek, een shop met zeer gevarieerd aanbod uit de Porsche Driver’s Selection collecties en een ‘fitting lounge’ voor het uitzoeken van een hoogst persoonlijke aankleding van de te bestellen Porsche.

In functie van het technisch onderhoud van de auto’s beschikt het Porsche Centre Antwerpen voortaan over 20 werkplaatsen in het atelier. De magazijnoppervlakte voor wisselstukken en onderdelen is verdubbeld en rond en boven het pand is er voortaan een ruime parkeergelegenheid.

De verkoop loopt inmiddels uitstekend. De recent gelanceerde Macan is in dit opzicht een echt succesnummer. De Macan blijkt een geweldige aanvulling te zijn voor het Porsche-gamma. Ook de Boxster, de Cayman, de Panamera S e-hybrid (slechts 71g/km CO2), de Cayenne en de traditionele 911 doen het uitstekend.

Binnen de Belgische dochteronderneming van Porsche is het Porsche Centre Antwerpen na Brussel de tweede grootste dealer. De garage stelt vandaag zo’n 30 mensen tewerk.
Hoeveel wagens het Porsche Centre Antwerpen verhandelt wordt discreet toegedekt. Ook het investeringsbedrag voor de nieuwe vestiging wordt niet vrijgegeven.

Het Porsche Centre Antwerpen wordt aangestuurd door Peter Colman.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.