Nieuws Antwerpen Nieuwe Antwerpse 30+ Aperobar is schot in de roos

Nieuwe Antwerpse 30+ Aperobar is schot in de roos

Nieuwe Antwerpse 30+ Aperobar is schot in de roos

Antwerpen centrum heeft er een nieuwe aperobar bij. Bar Georges is een bar waar 30+’ers op een ongedwongen manier kunnen genieten van een drankje, smakelijke hapjes en muziek van de jaren ‘70, ‘80 en ‘90.

Toen Patrick Ecker te horen kreeg dat de uitbaters van de bar aan de Leopoldplaats, waar hij met zijn vrouw regelmatig iets ging drinken, ermee zouden stoppen, werd Patrick zijn droom om iets in entertainment te doen opeens heel reëel. Patrick gooide zijn job als commercieel directeur overboord om voluit te gaan voor zijn droom.

Een paar maanden na de opening blijkt dat Bar Georges een schot in de roos was. “Ik wilde een gezellige aperobar creëren waar, als de sfeer er goed inzit, spontane feestjes ontstaan door de muziek die we draaien”, aldus Patrick. “Voor de jeugd en studenten zijn er meer dan genoeg opties om iets te gaan drinken en te dansen. Vanaf je een bepaalde leeftijd voorbij bent, voelt het soms toch ongemakkelijk om op die plaatsen te vertoeven. Maar dat wil niet zeggen dat we niet nog graag eens op stap gaan, genieten van kwalitatieve drankjes en hapjes en goede muziek. Die plaats wilde ik zelf creëren.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.