Nieuws Antwerpen Nieuwe Burger King in Zandhoven opent op 30 oktober

Nieuwe Burger King in Zandhoven opent op 30 oktober

Nieuwe Burger King in Zandhoven opent op 30 oktober

ZANDHOVEN – Op 30 oktober is het zover. Dan opent het nieuwe Burger King-restaurant in Zandhoven. Dit is het 31ste restaurant in België voor de fastfoodketen. Om de opening in de verf te zetten organiseert Burger King een Halloweenactie op 31 oktober.

Burger King opent in Zandhoven zijn vierde restaurant in de provincie Antwerpen. Eerder openden al vestigingen op de Antwerpse Meir en aan Kinepolis Antwerpen hun deuren, net als het snelwegrestaurant aan de E19 richting Breda in Minderhout.

Het nieuwe restaurant aan de Liersebaan te Zandhoven is gebouwd in Pavilion-stijl, net zoals andere vrijstaande Burger King-restaurants wereldwijd. Er zijn 114 zitplaatsen binnen en nog 44 extra plaatsen op het terras. In het filiaal zullen een 40-tal medewerkers aan de slag gaan.

Franchisenemer Guy Kerremans: “Ik ben een ondernemer in hart en nieren. Ik vind het geweldig om deze uitdaging aan te gaan en om samen met mijn medewerkers dit nieuwe restaurant in Zandhoven uit de grond te stampen. We zullen ons beste beentje voorzetten, dat is zeker!”

Om de opening van het 31ste restaurant te vieren, krijgt elke klant in het gezelschap van een kind in Halloweenkostuum op 31 oktober een gratis Ghost WHOPPER. Deze tijdelijk versie van hun signatuurburger zal tussen 22 oktober en 11 november in alle Belgische Burger King-restaurants te verkrijgen zijn.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.