Nieuws Antwerpen Nieuwe ceo bij Antwerpse mobiliteitsspeler Mobly

Nieuwe ceo bij Antwerpse mobiliteitsspeler Mobly

Nieuwe ceo bij Antwerpse mobiliteitsspeler Mobly

ANTWERPEN – Mobly schakelt een versnelling hoger met de aanstelling van Hans De Mondt. De Antwerpse mobiliteitsspeler wil zijn service verder uitbreiden. Hans De Mondt neemt voortaan de rol van ceo voor zijn rekening en zet meteen zijn tanden in twee veelbelovende projecten.

Mobly wil verder doorgroeien tot een belangrijke schakel in de mobiliteitssector. Daarvoor rekent het op de nieuwe ceo Hans De Mondt. “Hans heeft zijn meerwaarde als Chief Product Officer al bewezen”, zegt Joris Smeulders, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Mobly. “We waarderen zijn zin voor initiatief en zijn vermogen om te innoveren. Hij is klaar om nog doortastender aan het werk te gaan, nu als ceo. We hebben het volste vertrouwen dat Hans Mobly naar nieuwe hoogtepunten zal leiden.”

Hans De Mondt kijkt bij de uitbouw van Mobly in eerste instantie naar de consument, maar ook naar bedrijven. “Het van A tot Z ondersteunen van mensen die zich met eender welk vervoermiddel willen verplaatsen, blijft onze eerste bekommernis”, zegt de nieuwe ceo van Mobly. “Daarnaast gaan we ook inzetten op software platforms voor de zakelijke gebruiker om op die manier een breder draagvlak te creëren. Mobly heeft als jong bedrijf nog een grote progressiemarge.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.