Nieuws Antwerpen Nieuwe co-creatietrajecten komen eraan

Nieuwe co-creatietrajecten komen eraan

Nieuwe co-creatietrajecten komen eraan

Het designplatform Antwerp. Powered By Creatives organiseert samen met Stad Turnhout, Strategische Projectenorganisatie Kempen vzw (SPK) en Stad Mechelen zes co-creatietrajecten en zoekt kandidaat-bedrijven.

Dit is iets voor bedrijven die zich bewust zijn van de exponentiële groei van technologie en de digitale revolutie en hoe die onze huidige producten, services en businessmodellen onder druk zetten. Een samenwerking met een creatieve ondernemer om vernieuwende inzichten te krijgen en oplossingen te bedenken kan een hulp zijn.

Antwerp. Powered By Creatives wil op die manier kmo’s met groei- en innovatiepotentieel matchen met ervaren creatieve ondernemers om hen zo te helpen bij het bepalen van hun concrete kantelpunt.

De eerste co-creatietrajecten bestaan uit drie intensieve workshops die uiteindelijk leiden tot een plan van aanpak en een aanzet om verder zaken te doen.

De infosessie van het co-creatietraject in Antwerpen vindt plaats op dinsdag 7 maart om 9u in Designcenter De Winkelhaak. Voor info en inschrijvingen kunt u hier terecht.

Het project ‘Antwerp. Powered By Creatives. Connecting the Dots’ wil kruisbestuivingen tussen de creatieve industrieën en andere sectoren concretiseren in de provincie Antwerpen om innovatie te stimuleren. Hiertoe worden onder meer co-creatietrajecten, workshops, bedrijfsbezoeken, opleidingen en netwerkevenementen georganiseerd. Dit project kadert binnen EFRO, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.