Nieuws Antwerpen Nieuwe divisie van Synergie Belgium

Nieuwe divisie van Synergie Belgium

Nieuwe divisie van Synergie Belgium

Ook in 2017 zal de arbeidsmarkt nog steeds schreeuwen om technisch geschoold personeel. Vooral arbeidersprofielen met technische bagage zoals industriële elektriciens, lassers, mecaniciens en freezers zijn bijzonder gegeerde werkkrachten. Dat bleek ook al uit de knelpuntberoepenlijst 2016 van VDAB die stelde dat het voor werkgevers een uitdaging blijft om geschikte medewerkers met een technische achtergrond te vinden.

“Om werkgevers te ruggensteunen in de moeilijke zoektocht naar technische werkkrachten, lanceert Synergie Belgium haar nieuwe divisie Technics in de regio Antwerpen en het Waasland. Ervaren consulenten die vertrouwd zijn met de technische sector vormen de brug tussen technische werkkrachten en werkgevers,” zegt Annelies Deleu, Communication & marketing officer.

Synergie Belgium, de vijfde grootste beursgenoteerde HR-dienstenleverancier in België, maakt deel uit van de internationale HR-groep Synergie en heeft in België meer dan 60 vestigingen en meer dan 350 vaste werknemers. In België is Synergie actief via de divisies: Synergie Interim, Careers, Construct, Technics, Campus Recruitment, Recruitment & Selection. Het bedrijf bediende in 2016 ca 7 000 klanten.
Synergie Belgium ambieert steeds een betere dienstverlening voor haar klanten. Dat houdt onder andere in dat er voortdurend gewerkt wordt aan specialisaties in de verschillende sectoren en vakgebieden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.