Nieuws Antwerpen Nieuwe eigenaars en nieuwe start voor SKM

Nieuwe eigenaars en nieuwe start voor SKM

Nieuwe eigenaars en nieuwe start voor SKM

SKMDe modezaak SKM, op de Boomsesteenweg in Aartselaar, is helemaal van eigenaarsstructuur veranderd. Romy Meyers heeft de zaak overgelaten aan de nieuwe eigenaars, Dominique Somers en Steven De Hertogh. Die was al CEO, zijn partner Dominique Somers komt mee aan boord. De nieuwe eigenaars zullen samen een tweekoppig management gaan uitmaken.

‘Ik heb mijn job bij Unilever opgegeven om mee in de zaak te stappen’ zegt Dominique Somers. Mijn man is meer het hart van de zaak, ik zal me toeleggen op de cijfers . Samen bepalen we de lange termijn strategie ’.

Romy Meyers verdwijnt helemaal uit het management, waardoor meteen de laatste ‘Meyers’ uit de naam verdwijnt. SKM stond aanvankelijk voor ‘Sukses Kleding Meyers’, naar de naam van de stichter, Reddy Meyers, die met de zaak op de A12 startte in de jaren zeventig van vorige eeuw. Maar de naam ‘SKM’ zal behouden blijven, zegt Dominique Somers.

Maar verder zal er een compleet nieuwe wind waaien. Zo wordt in september de gevel volledig vernieuwd. De traditionele koepel zal verdwijnen en het hele gebouw zal veel strakker ogen. Er komt ook een nieuwe service, ‘try out-fit’ , bestemd voor klanten met weinig tijd of nood aan inspiratie die een volledig nieuwe outfit aangemeten krijgen via de computer. ‘Via onze website kan je een vragenlijst invullen zodat wij je stijl en merken kunnen identificeren. Vervolgens kom je naar onze winkel, waar een pakketje zal klaarliggen dat we speciaal op maat van de klant hebben samengesteld zegt Dominique Somers. Indien nodig kan een shopassistent je ook nog verder helpen. Het is vooral geschikt voor mensen, heel vaak mannen, die niet teveel tijd willen verliezen met het passen van kleren of klanten die eens willen geïnspireerd worden met kleding die ze zelf nooit zouden kiezen’. “Een ander groot voordeel: geen gedoe meer met het terugsturen van pakketjes indien je online kleding besteld. Bij SKM wordt je meteen geholpen.” Het hele concept is mee uitgewerkt door Boondoggle. De service gaat van start in september.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.