Nieuws Antwerpen Nieuwe interieurwinkel tillborg strijkt neer in Brasschaat

Nieuwe interieurwinkel tillborg strijkt neer in Brasschaat

Nieuwe interieurwinkel tillborg strijkt neer in Brasschaat

BRASSCHAAT – Interieurwinkel tillborg heeft de deuren geopend in Brasschaat. Met no-nonsense stijl en sympathieke aanpak wil tillborg een vaste waarde worden ten noorden van Antwerpen.

Tillborg is een objectstore met meubels, verlichting en woonaccessoires. De winkel is gevestigd op de Bredabaan 575 en opende onlangs de deuren. Het driekoppige team, bestaande uit oprichters Michaël en Eva Van Tilburg en interieurstyliste Anne-Catherine Gerets, biedt persoonlijk interieuradvies aan.

De zaak telt drie verdiepingen en naast een vast indoorcollectie kan je ook enkele outdoormerken ontdekken op hun twee terrassen. Bij tillborg vind je verschillende kwalitatieve merken met een eigenzinnige look en feel. Zo vind je er bijvoorbeeld Muuto, Ferm Living, WOUD, String, FEST, Serax, Moebe, Norr11, Asplund, DCW éditions, Pedrali, Houe, Fatboy, LA bruket, LEFF amsterdam en veel meer. Tillborg verkoopt eveneens cadeaubonnen en de winkel is steeds op zondag open.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.