Nieuws Antwerpen Nieuwe leiding voor Strabag Belgium

Nieuwe leiding voor Strabag Belgium

Nieuwe leiding voor Strabag Belgium

strabagPatrick Deketele is André Boelaert opgevolgd als gedelegeerd bestuurder van het bouwbedrijf Strabag Belgium. Deketele leidde tot voor kort de Regio West van het bedrijf. De Duitse groep Strabag is al 50 jaar aan de slag in België.

Strabag is samen met de grote Duitse chemiebedrijven in de jaren zestig naar Antwerpen gekomen. Het heeft er Strabag Belgium uitgebouwd tot een van de toonaangevende bouwondernemingen van het land. Het bedrijf stelt onderhand meer dan 400 mensen tewerk en tekent voor een jaarlijkse omzet van zowat 200 miljoen euro.

Strabag Belgium is vooral actief in de industriebouw, de utiliteitsbouw, de burgerlijke bouwkunde, residentiële projecten en renovaties. Tot de recent geopende werven behoren Syntra in Berchem, het Ziekenhuis Maas en Kempen in Maaseik, KTO Pro Technica in Halle, Amphora in Wingene enz.

Met de benoeming van Patrick Deketele tot gedelegeerd bestuurder zet het bedrijf een nieuwe fase in. Het directieteam bestaat nu voortaan uit Deketele, Marc Celen, Frank De Roo, Peter Mannak, François Meskens, Philip Stevens, Dirk Van Valckenborg, Carl Vermeer en Hilde Wouters. Het nieuwe team moet de interne wijzigingen implementeren die onlangs doorgevoerd werden waarbij het bedrijf opgesplitst werd in een regio Antwerpen, een regio Brussel-Wallonië, een regio Gent, een regio Oost met kantoren in Genk en Luik, de afdeling Construction Process Management, de afdeling grote projecten & PPS en de hoofdzetel in Antwerpen.

Ook strategisch werd een wending ingezet onder de slogan Teams work. Daarbij wordt de focus gelegd op kernwaarden als partnerschap, vertrouwen, solidariteit enz. waarbij een betere samenwerking beoogd wordt met de eigen werknemers, de opdrachtgevers, de onderaannemers en de maatschappij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.