Nieuws Antwerpen Nieuwe locatie voor Apok Antwerpen

Nieuwe locatie voor Apok Antwerpen

Nieuwe locatie voor Apok Antwerpen

Het driekoppig Apok team Antwerpen verhuist van de Noorderlaan naar een ruimer gebouw in Borgerhout. Vanaf 2 mei neemt Apok zijn intrek in de Noordersingel 17, net naast de Antwerpse ring,  schuin tegenover het sportpaleis. De locatie aan de Noorderlaan kent sinds 2014 een gestage groei en barst stilaan uit zijn voegen.

Apok is met 29 filialen marktleider en 250 medewerkers de grootste verdeler van dakmaterialen in België. Reeds meer dan 60 jaar bouwt het bedrijf aan zijn reputatie als producent van regenwaterafvoersystemen en als groothandel in dakbedekkingsmaterialen.

De verhuis betekent dat de klanten ten noorden van Antwerpen nog beter zullen bediend worden. Naast de gunstige ligging biedt de nieuwe filiaallocatie extra ruimte voor stockage en is er buitenopslag mogelijk voor o.a. dakpannen en hout.

Vanuit Apok Antwerpen kan ook maatwerk voor dakgoten en regenwaterafvoer geplooid worden. Met gespecialiseerd personeel en de “state of the art” CNC gestuurde plooibank plooit het bedrijf nu ook in Antwerpen maatwerk tot een lengte van 6 meter in natuurzink, QUARTZ-ZINC®, ANTHRA-ZINC® en koper.

Apok heeft eveneens een Online Dakwinkel die intussen al meer dan een jaar open is. Steeds meer professionele dakdekkers plaatsen hun bestellingen voor dakgoten op maat via de online applicatie. De bestellingen worden dan direct verwerkt en klaargelegd.

“Eens ingelogd, ziet elke klant zijn persoonlijke prijzen en een indicatie van de voorraad in zijn filiaal. De Apok-webwinkel is een handig hulpmiddel voor de vakman om tijd te besparen bij afhaling van bestellingen”, zegt filiaalverantwoordelijke Kurt De Winter.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.