Nieuws Antwerpen Nieuwe managing director voor Gyproc

Nieuwe managing director voor Gyproc

Nieuwe managing director voor Gyproc

KALLO – Na een lange carrière binnen de groep Saint-Gobain gaat Rini Quirijns eind dit jaar met pensioen. Hij wordt opgevolgd door Dirk De Meulder die de functie van managing director van Gyrpoc, de Belgische marktleider in gipsplaten, in de Benelux overneemt.

De voorbije tien jaar deed Rini Quirijns Gyproc uitgroeien tot innovatieve en duurzame speler in de bouwsector. Onder zijn leiding ontpopte het merk zich tot een onmisbaar bouwmateriaal voor de professional en doe-het-zelver bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Vorig jaar opende hij ook een natuurgipsfabriek in de site in Kallo en werden verschillende initiatieven rond circulaire economie en verduurzaming van transport gelanceerd.

Met de komst van Dirk De Meulder wordt opnieuw heel wat ervaring binnengehaald. Al in 1987 zette hij de eerste stappen binnen Saint-Gobain, waar Gyproc toe behoort. Hijs tartte in de Belgische galssector, bouwde internationale ervaring op bij Saint-Gobain Isover in Nederland en Polen en stond de laatste jaren aan het hoofd van Saint-Gobain Isover Zweden, Denemarken en Frankrijk.

Rini Quirijns: “Met die achtergrond ben ik er zeker van dat Gyproc België hier veel vruchten van zal dragen. Ik wil hem heel veel succes en plezier wensen bij dit prachtige bedrijf.”

Dirk De Meulder: “Gyproc in de Benelux heeft een sterk team en weet de klanten ten dienste te staan en innovatief te werken. Ik kijk ernaar uit om hier samen met klanten en partners op voort te bouwen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.