Nieuws Antwerpen Nieuwe mode hotspot met ethisch-ecologische collecties

Nieuwe mode hotspot met ethisch-ecologische collecties

Nieuwe mode hotspot met ethisch-ecologische collecties

Het centrum van Antwerpen heeft er in de Nationalestraat 91 een mode hotspot bij;  een met een ethische en ecologisch verantwoorde invalshoek:  Honest By.
Het merk werd opgericht door creatief directeur Bruno Pieters die in 1999 aan de modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (Artesis Plantijn Hogeschool) afstudeerde.

In 2010 besefte modeontwerper Bruno Pieters dat hij niet meer kon aarden in de conventionele modewereld. Hij  stopte zijn label Bruno Pieters en ook de samenwerking met Hugo Boss waar hij artistiek directeur was.

In 2012 stond Bruno Pieters er weer met Honest By, een duurzaam, transparant, maar bovenal luxueus en neo-klassiek modelabel.

Pieters die sinds 2000 eigenaar is van het pand waar de 80 m² grote flagship store is ondergebracht, tekende zelf voor het concept. De inrichting is vrij minimalistisch en heeft een beetje het uitzicht van een magazijn.

Honest By viert op 30 januari zijn vijfde verjaardag. Voortaan kunnen klanten niet alleen op de webshop terecht, maar ook in de winkel in de Nationalestraat voor de volledige dames- en herencollectie. Daarnaast worden ook items verkocht die zijn ontstaan uit samenwerkingen met andere labels. Een deel van de opbrengst uit de gerealiseerde verkoop van de collectie wordt afgestaan aan het goede doel.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.