Nieuws Antwerpen Nieuwe naam én locatie voor gerechtsdeurwaarders Wouters & Partners

Nieuwe naam én locatie voor gerechtsdeurwaarders Wouters & Partners

Nieuwe naam én locatie voor gerechtsdeurwaarders Wouters & Partners

De Antwerpse gerechtsdeurwaarderspraktijk Wouters & Partners is zopas verhuisd van de Vrijheidstraat op het Zuid naar haar nieuwe locatie aan het Edith Kielpad 26 in de buurt Nieuw Zuid. Tegelijk verandert het kantoor van naam: Wouters & Partners wordt Relias.

“Deze wijk naast het Zuid en tussen het justitiepaleis en de Scheldekaaien is ideaal voor een gerechtsdeurwaarderspraktijk. De nabijheid van het gerechtsgebouw zal ons in staat stellen om onze cliënten een nog snellere service te bieden”, licht gerechtsdeurwaarder Jan Wouters toe. “Mobiliteit is voor de praktijk overigens een belangrijk aandachtspunt om efficiënter te kunnen werken. De nieuwe locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij een Velo-fietsstation. Zo kunnen we verplaatsingen in de buurt met de fiets doen.”

Wouters’ praktijk is opgericht in 2002. Nu telt het gerechtsdeurwaarderskantoor 17 medewerkers. Momenteel staan er ook twee vacatures open. Verwacht wordt dat de nieuwe locatie de groei van het kantoor verder zal stimuleren. Binnen enkele weken wordt  ook de nieuwe website gelanceerd.

Veel advocatenkantoren doen een beroep op de juridische bagage van Wouters & Partners, vanaf nu dus Relias.
Jan Wouters: “Onder meer in maritieme dossiers zijn we sterk. Cliënten waarderen dat we kritisch meedenken om procedures tot een goed einde te brengen. De persoonlijke service in onze sector wordt alsmaar belangrijker. Daarnaast is het onze ambitie om door automatisering ook bij grote hoeveelheden dossiers de kwaliteit te verhogen. Om het in modetermen te zeggen, we trachten ook bij deze dossiers haute couture te benaderen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.