Nieuws Antwerpen Nieuwe showroom voor BMW Patrick Smets

Nieuwe showroom voor BMW Patrick Smets

Nieuwe showroom voor BMW Patrick Smets

bmwDe BMW-garage BMW Patrick Smets in Lier opent deze avond zijn nieuwe showroom. Er is flink geïnvesteerd in het gebouw aan de Aarschotsesteenweg. Daarmee is het bedrijf helemaal aangepast aan de standaards die BMW zijn dealers oplegt.

BMW zet er alles op om zijn positie op de automarkt verder uit te bouwen. Het Duitse merk is actief in een erg competitieve omgeving en werkt onafgebroken op zijn looks en zijn feeling. BMW trekt in dit opzicht ook zijn dealers mee. Er wordt voor gezorgd dat elke garage helemaal afgestemd is op normen die vanuit München uitgetekend worden. Ook in Lier werd het aloude vertrouwde gebouw van binnen helemaal gestript en stijlvol hertekend.

Aan de vooravond van de opening van het Brusselse Autosalon doet de garage BMW Patrick Smets alvast flink wat inspanningen om ook Lier en de brede omgeving te laten genieten van de glitter van de autoshow.  Met de BMW i3 en de BMW i8 staan in de vernieuwde showroom bv. twee wagens centraal die de laatste weken heel wat commentaren los maakten. De BMW i3 is een “visionaire stadswagen die 100% elektrisch aangedreven wordt en dus helemaal geen emissies uitstoot.” De BMW i8 is een onvervalste sportwagen die “pure passie uitstraalt.”

De garage BMW Patrick Smets is een vertrouwd bedrijf dat sterk verankerd is in Lier. Commercieel directeur Steven Van de Leur is best trots op de “technische installaties die vandaag 100% up to date zijn. De medewerkers hebben de recente innovaties helemaal onder de knie.”

De garage BMW Patrick Smets, inclusief de tweedehandsverkoop en het carrosseriebedrijf  stelt in totaal zo’n 35 mensen tewerk.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.