Nieuws Antwerpen Nieuwe vestiging voor Tormans in Zwijndrecht

Nieuwe vestiging voor Tormans in Zwijndrecht

Nieuwe vestiging voor Tormans in Zwijndrecht

Leen Van Rillaer_accountmanagerTormans, detacheringsbureau en erkend bureau voor werving en selectie gericht op technische en engineering profielen, heeft sinds kort een vierde vestiging geopend. Naast het hoofdkantoor in Geel is Tormans al sinds 2007 actief in Vilvoorde en in Melle sinds 2009. Toch werd de nood aangevoeld om ook in de Antwerpse regio een aparte vestiging te openen. Het nieuwe kantoor is gehuisvest in een nieuwbouw gelegen aan de E17 in Zwijndrecht. Accountmanager Leen van Rillaer zal er samen met twee recruiters focussen op de Antwerpse haven.

“We zijn nog maar amper drie weken operationeel hier, en nu al merken we dat we te lang gewacht hebben om een vestiging in het Antwerpse te openen. Kandidaten uit deze regio vinden vlot de weg naar ons kantoor. Mobiliteit is en blijft immers voor kandidaten een heel groot issue”, zegt Leen Van Rillaer.

Ondertussen zijn de plannen voor het nieuwe kantoor in Evergem op het industriepark Grote Nest goedgekeurd. Deze vestiging komt in de plaats van het kantoor in Melle. Eerstdaags zal de aannemer voor dit kantoorgebouw van 1500 m², annex 10.000m² loods, geselecteerd worden.

Toch ervaart Tormans ook de achillespees in zijn groei. “We hebben de indruk dat het vinden van de goede mensen steeds moeilijker wordt. Je kan dit ook zien aan het alsmaar stijgend aantal openstaande vacatures”, aldus Van Rillaer.
Op de website http://www.tormansgroup.be/nl/home staan op dit moment inderdaad meer dan 300 vacatures verspreid over gans Vlaanderen, niettegenstaande er dit jaar bij Tormans al meer dan 120 nieuwe medewerkers werden aangeworven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.