Nieuws Antwerpen Nieuws van twee advocatenkantoren in Berchem

Nieuws van twee advocatenkantoren in Berchem

Nieuws van twee advocatenkantoren in Berchem

advocatentogaAstrea, onafhankelijk advocatenkantoor opgericht in 2006 met kantoren in Berchem en Brussel, kan voortaan rekenen op Ilse Cuypers die na 24 jaar Lexeco verlaat. Twee eveneens zeer ervaren advocaten, An Valckenborgh en Liesbeth Peeters, volgen haar. Meester Cuypers brengt ook haar uitgebreid en trouw cliënteel mee.
Met deze uitbreiding zal Astrea 12 vennoten en in totaal ongeveer 40 advocaten tellen, waarvan 3 vennoten en 9 advocaten actief in het domein van het Omgevingsrecht en het Vastgoedrecht.

Ciska Servais en Philippe Van Wesemael, vennoten van het departement waarin Ilse Cuypers en haar medewerkers terecht komen, zijn bijzonder verheugd met de uitbreiding.
“De toetreding van Ilse Cuypers en haar team is een weldoordachte zet van Astrea om groei te koppelen aan ervaring, specialisatie en de vraag van cliënten om snel, kordaat en praktisch door competente advocaten geholpen te worden”, zegt Ciska Servais.

Ilse Cuypers heeft meer dan twintig jaar ervaring met milieudossiers en is in het bijzonder begaan met bodemverontreiniging en –sanering, afvalwater, afvalstoffen, milieuvergunningen, milieuheffingen en incidenten met milieuverontreiniging. Ze treedt ook op in geschillen inzake milieuaansprakelijkheid. Verder behartigt ze dossiers stedenbouw zowel op het vlak van planologie als de vergunningsproblematiek.

 

Het advocatenkantoor Van Goethem vierde zopas feest. Vijf jaar geleden verhuisde het kantoor van de Mechelsesteenweg naar het gerenoveerde kantoorgebouw aan de Fruiflaan dat een grotere bereikbaarheid biedt.
Dit middelgroot onafhankelijk kantoor werd in 1962 opgericht door oud-stafhouder Jos Van Goethem. Met 16 advocaten heeft het een sterke reputatie verworven op vlak van arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht, ondernemingsrecht, ambtenarenrecht en milieurecht.
“Van Goethem Advocaten blijft in de toekomst in mensen en middelen investeren om haar cliënteel optimaal van dienst te kunnen zijn”, aldus advocaten Katrien Crauwels en Koen Clonen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.