Nieuws Antwerpen Nieuwste Albert Heijn in Merksem legt focus op lokale

Nieuwste Albert Heijn in Merksem legt focus op lokale

Nieuwste Albert Heijn in Merksem legt focus op lokale

Albert Heijn opent zijn 62ste Vlaamse winkel. In Merksem zet franchisenemer Pieter-Jan Vaes zijn schouders onder de nieuwe winkel op de Bredabaan, die zich focust op lokaal – zowel in producten als bij de werknemers.

 

“Op het bijzondere aanbod van Albert Heijn zit de buurt al even te wachten. De afgelopen weken zijn al heel wat buren komen kijken met de vraag wanneer we open gaan”, zegt Vaes. “We willen met deze winkel niet alleen een bijzondere supermarkt naar Merksem brengen, we willen Albert Heijn Merksem ook bijzonder toegankelijk maken. Je komt er makkelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Achter de winkel is ook een ruime parking voorzien met 44 plaatsen en een overdekte fietsenstalling. De parking is bereikbaar via de Sint-Bartholomeusstraat.“

Albert Heijn Merksem wil een warme buurtwinkel zijn waar klanten uitstekend bediend worden door een lokaal team. De nieuwe 40 werkplekken bij Albert Heijn Merksem worden ingevuld door echte ‘locals’. Samen met City Pirates Merksem ging franchisenemer Pieter-Jan Vaes op zoek naar lokaal talent.

Ook in Vilvoorde opent een nieuwe Albert Heijn winkel de deuren. Het merk zit op koers naar 100 winkels in Vlaanderen en de Brusselse rand.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Antwerpen
Antwerpen

Jumbo City komt naar Antwerpen

Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. Op woensdag 15 december opent de supermarktketen haar eerste stadswinkel van… Lees meer

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.