Nieuws Antwerpen Niko plant najaar vol events in Antwerps Inspiration Center

Niko plant najaar vol events in Antwerps Inspiration Center

Niko plant najaar vol events in Antwerps Inspiration Center

ANTWERPEN/SINT-NIKLAAS – Niko, Belgisch marktleider in de productie van elektrisch installatiemateriaal en huisautomatisering, zit dit najaar niet stil. In haar Niko Inspiration Center in Antwerpen plant het familiebedrijf uit Sint-Niklaas verschillende events rond het brede thema ‘wonen’.

In juni 2017 werd tussen de Steenhouwersvest en de Nationalestraat het Niko Inspiration Center in Antwerpen geopend. Zowel de eindconsument als de professional kunnen er terecht voor technische vragen, kleur- en stijladvies en het uitproberen van de nieuwste innovaties. In het najaar vormt het centrum ook het decor voor 14 exclusieve events waarop een breed spectrum van woonthema’s wordt toegelicht.

Op 14 september geeft Niko de aftrap met De key features van een mooi interieur, maar ook thema’s zoals audio entertainment, slimme meters en zonnepanelen, langer thuis wonen in alle comfort, wonen in 2030, home control en interieur in kleur passeren de reveu. Het laatste event gaat door op 3 december.

“Het aanbod is breed, maar de events exclusief. Zo laten we slechts 20 deelnemers per event toe, ongeacht het thema. Dat laat ons toe om te achterhalen wat er echt leeft, innovaties grondig toe te lichten en vragen volledig te beantwoorden”, klinkt het.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.