Nieuws Antwerpen Nirwana overgenomen door Ergôdome

Nirwana overgenomen door Ergôdome

Nirwana overgenomen door Ergôdome

ANTWERPEN/WILRIJK – Ergonomisch verantwoord wonen en werken, dat was 30 jaar lang de doelstelling van Nirwana in de De Bruynlaan in Wilrijk. Sinds kort is de bekende zaak overgenomen door het Kortrijkse Ergodôme, specialist van zit- en slaapcomfort.

Vlnr: Thibaut Lambrecht (zaakvoerder), Evy Gruyaert (Ambassadrice 24u ergonomie) en Stijn Haerens (Marketing manager).

Beide bedrijven kennen elkaar al langer. Nirwana werkte reeds samen met het Kortrijkse bedrijf dat een referentie is in de sector van ergonomie in meubels voor kantoor of voor de slaapkamer. Voor Ergodôme is het de tweede vestiging.

De focus bij Nirwana lag, net als bij Ergodôme, al uitdrukkelijk op professioneel advies, zowel op vlak van ecologie als van ergonomie en dat met respect voor het esthetische. Ergodôme wil de waarden van Nirwana bewaren en tegelijk nog meer inzetten op gezondheid en advies.

Ergodôme heeft met een mix van comfort en design een indrukwekkende expertise opgebouwd met tonnen ervaring in ergonomie waarbij de persoonlijke aanpak centraal staat. In de komende weken waait een frisse wind door de Antwerpse showroom middels een mooie uitbreiding van het productengamma.

Ergodôme is het levenswerk van eigenaar Thibaut Lambrecht. Bij Nirwana zat Francis Deprez aan de knoppen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.