Nieuws Antwerpen Nivo Install moet augustus nog invullen

Nivo Install moet augustus nog invullen

Nivo Install moet augustus nog invullen

badkamerEen stricte planning. Als we iets beloven, dan doen we het ook. Ivo De Visscher heeft van een correcte klantenservice zijn visitekaartje gemaakt. “We zijn er op de dag dat we met de klant afgesproken hebben. Geen excuses.”

Nivo Install heeft als bedrijf een sterke reputatie. In de brede Antwerpse regio staat de firma uit Deurne bekend voor haar degelijkheid en betrouwbaarheid. Nivo Install is een specialist in centrale verwarming, sanitair, onderhoud, lood en zink, vloerverwarming, zonne-energie, dakdekking enz. Dit dan zowel in nieuwbouw als in renovatie. Toch ondervindt ook Ivo De Visscher de gevolgen van de latente crisis. Zeker omdat de firma haar activiteiten gedeeltelijk verlegd had van de gewone particulieren naar grotere projecten. “We sluiten nog geregeld mooie contracten af voor grote projecten maar door het feit dat de promotoren hun huizen en appartementen moeilijker verkocht krijgen kunnen ook wij niet altijd snel beginnen. De markt staat wel degelijk onder druk.”

Het orderboek zit nog mooi vol tot en met het bouwverlof. Augustus is evenwel nog relatief onzeker. Toch wordt nog bijkomend personeel gezocht. Vooral dan werfleiders en meestergasten. “Wij spelen altijd op kwaliteit. Dan is het wél noodzakelijk dat je jonge werknemers kunt laten begeleiden door oudere ervaren mensen. Wij willen die inzetten op grote werven. Jonge mensen kunnen kwalitatief goed zijn maar als het erop aankomt een grote werf in goede banen te leiden is dit niet altijd evident.”

Nivo Install stelt vandaag 17 mensen tewerk, daaronder ook drie administratieve bedienden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.