Nieuws Antwerpen Noesen Industriebouw zet project op voor Sapim

Noesen Industriebouw zet project op voor Sapim

Noesen Industriebouw zet project op voor Sapim

noesenNoesen Industriebouw uit Antwerpen bouwt een nieuwe hoofdzetel annex magazijn voor Sapim in de industriezone Ter Bekehof in Wilrijk. Noesen zet daarmee zijn indrukwekkende expansie van de afgelopen jaren verder. “Wij hebben onze handen meer dan vol”, zegt zaakvoerder Laurent Noesen. “Wij zoeken in dit opzicht bijkomend personeel.”

Noesen Industriebouw is een aannemer in industriebouw. Het bedrijf zet magazijnen neer, productieruimtes, distributtiecentra, kantoren enz. Er worden overspanningen tot 100 meter opgezet. Noesen fungeert daarnaast ook als groothandel in speciaal staal en precisiebuizen. “Het loopt vandaag inderdaad vrij goed”, zegt Laurent Noesen. “Wij hebben er in de afgelopen jaren altijd op toegezien dat wij voor voldoende diversificatie zorgden in onze orderportefeuille. Wij konden daardoor, ondanks de crisis onverminderd doorzetten.”

De referentielijst van Noesen Industriebouw is dan ook indrukwekkend: tot de klantenlijst behoren bedrijven als 3M Belgium, Alcopa, Brouwerij De Valk, Coca Cola, De Meeuw, Unilever enz. Zeker niet van de minste. Recent nog werden projecten opgeleverd voor de Uitgeverij Pelckmans in Kalmthout en voor Buro Market in Vilvoorde.

Voor Sapim komt er een nieuw hoofdgebouw en een bijhorend magazijn. Sapim is een wereldspeler in de wereld van de fiets en het toebehoor. “Het is een van onze vele projecten waar wij met plezier tegenaan gaan,” zegt Laurent Noesen nog. Laurent Noesen haalt als kleinzoon van de stichter van het familiebedrijf veelal de contracten binnen. Hij zoekt in dit opzicht oa. een projectleider die het bouwproject al vanaf de eerste onderhandelingen met de bouwheer voorbereidt, opvolgt en uitvoert tot aan de levering. “Dit neemt niet weg dat ik zelf ook permanent aanwezig blijf en meewerk aan de projecten”, zegt Laurent Noesen nog.

Noesen Industriebouw heeft 25 werknemers maar kan best nog enkele extra jongens gebruiken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.