Nieuws Antwerpen Noordheuvel haalt Traffimex binnen als klant

Noordheuvel haalt Traffimex binnen als klant

Noordheuvel haalt Traffimex binnen als klant

noordheuveltjeTraffimex, een producent van verkeerssignalisatiesystemen, heeft een partnerschap met Noordheuvel opgestart om verkeersborden af te werken. De onderdelen worden toegeleverd aan Noordheuvel, die deze op afroep samenstelt in functie van de vraag.

Traffimex maakt zowel wegsignalisaties aan als werfbeveiligingssystemen. Het bedrijf uit Sint Jans- Molenbeek sloot een samenwerkingsakkoord met de beschutte werkplaats Noordheuvel uit Brasschaat. Het bedrijf heeft er zich toe ge├źngageerd om verkeersborden af te werken in functie van de binnenkomende bestellingen.

Noordheuvel heeft zich als bedrijf toegespitst op activiteiten die ondernemingen gemakkelijk kunnen outsourcen. Het gaat dan zowel om tijdelijke productie-opdrachten, verpakkingen, mailings, elektronische archivering, opslag, groenzorg, bouw enz. De onderneming werd binnen een sociale opdracht opgezet in 1964 en is sindsdien onafgebroken doorgegroeid. Noordheuvel zet ook tijdelijk personeel in om bepaalde productie-opdrachten af te werken. Het contract met het Brusselse Traffimex bewijst de snelle flexibiliteit die het bedrijf kan opbrengen indien de klanten daarom vragen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.