Nieuws Antwerpen Novid op maar liefst 15 stands op Batibouw

Novid op maar liefst 15 stands op Batibouw

Novid op maar liefst 15 stands op Batibouw

novidjeNovid heeft op Batibouw audiovisueel materiaal geplaatst in maar liefst 15 standen. Audiovisueel materiaal geeft standhouders beduidend meer ruimte om hun verhaal op een creatieve en dynamische manier te vertellen. De bezoekers genieten bovendienn van de extra beleving.

Novid
is een leverancier van kwalitatieve audiovisuele omkadering voor evenementen. Het bedrijf van Wouter Van Beirendonck en Vicky Waldukat verhuurt LCD-schermen, indoor en outdoor LED-schermen, projectoren en diverse, relevante accessoires. Die kunnen organisatoren van uiteenlopende soorten evenementen creatief inschakelen om hun marketingdoelstellingen te realiseren. Novid heeft tien vaste medewerkers en een omzet van drie miljoen euro per jaar.

Net als de voorbije jaren heeft Novid uit Kontich voor een creatieve beleving gezorgd nop Batibouw. De hoogmis voor de bouw- en renovatiewereld biedt ondernemingen immers ook een uitgelezen kans om zichzelf aan hun doelmarkt te presenteren, en met geïnteresseerde partners in dialoog te treden.

Maar hoe onderscheidt men zich, jaar na jaar, van de concurrentie in een zee van standen? “Daarvoor is Novid een ideale partner,” zegt Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid. “Wij maken van een standbezoek een unieke beleving eerder dan een infomoment en creëren zo meer waardevolle momenten voor onze klanten en hun klanten. Voorbeelden zijn dynamische visuals en productdemo’s. “Daarmee kunnen onze klanten zich echt onderscheiden, en hun imago een flinke boost geven.”

Op Batibouw zet Novid vooral in op LCD-schermen. “Logisch,” zegt Wouter Van Beirendonck, “we willen onze klanten effectieve én efficiënte oplossingen bieden. Met LCD-schermen heb je een grote resolutie en dus kwaliteit op een kleine oppervlakte. LED-walls zijn nog te duur en projectie is niet krachtig genoeg, want je zit op een beurs in een heel heldere omgeving. Vooral het gebruiksgemak van onze installatie is een groot voordeel. Die is heel toegankelijk, je schakelt er je laptop aan en speelt er bestaande powerpoint presentaties of bedrijfsfilmpjes op af.”

Vaak leeft nog onterecht het misverstand dat audiovisuele omkadering een grote investering vereist, maar ook met kleine ingrepen kan je al veel impact hebben. Novid garandeert een snelle en efficiënte aanpak vanuit hun no-nonsense mentaliteit en dankzij hun sterke creatieve en technische knowhow en ruim aanbod aan hoogtechnologisch materiaal. Het bewijs wordt geleverd; je ziet dat 15, zowel kleine als grote, standhouders Novid inschakelen. Je beleeft het op Batibouw.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.