Nieuws Antwerpen Novid scoort op Diamond Games

Novid scoort op Diamond Games

Novid scoort op Diamond Games

novidjeNovid heeft de schermen geleverd voor het intern tv-circuit op de Diamond Games, het tennistornooi in het Antwerpse Sportpaleis. Het bedrijf uit Kontich is gespecialiseerd in kwalitatieve audiovisuele toepassingen voor oa. internatioanle sportevenementen.

De BNP Paribas Fortis Diamond Games 2015 zullen ook in de komende dagen nog flink wat belangstelling trekken. Dit WTA-toernooi staat onder de hoede van Kim Clijsters en Elodie Ouedraogo. Kirsten Flipkens en Yanina Wickmayer nemen het in het Antwerpse Sportpaleis op tegen andere toptennisspeelsters. Spelers, pers en officials moeten geen enkel belangrijk moment missen want ze kunnen de wedstrijden intern volgen via de geïntegreerde schermen van Novid.

Voor Novid is de medewerking aan de Diamond Games een unieke mogelijkheid om te tonen wat het bedrijf in zijn mars heeft. “Het Sportpaleis heeft zijn eigen grote schermen,” zegt Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid. “Wij hebben de knowhow en het materiaal om hoogtechnologische schermen te plaatsen in de spelerslounge, de perszaal en andere ruimtes buiten de spotlights.”

Novid werkt al lang samen met Golazo Sports, het sportsmarketingbedrijf dat onder meer de BNP Paribas Fortis Diamond Games organiseert. “Wij leveren schermen voor tal van sportevenementen,” zegt Van Beirendonck. “Golazo gebruikt onze schermen voor cyclocross-wedstrijden, de AG Insurance Memorial Van Damme en de de Baloise Belgium Tour /Eneco Tour. Het initiatief om Antwerpen weer een tennistoernooi op topniveau te geven verdient alle sympathie. Daaraan werken wij graag mee.”

Novid is als bedrijf opgezet door Vicky Waldukat en Wouter Van Beirendonck. Ze verhuren LCD-schermen, indoor en outdoor LED-schermen, projectoren en diverse, relevante accessoires. Die kunnen organisatoren van uiteenlopende soorten evenementen creatief inschakelen om hun marketingdoelstellingen te realiseren. Novid heeft tien vaste medewerkers en realiseert een omzet van drie miljoen euro per jaar.

Foto: Novid leverde eerder al de schermen om de stand van Mercedes op het recente Autosalon mee op te kleuren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.