Nieuws Antwerpen Novosanis neemt deel aan koninklijke handelsmissie naar Japan

Novosanis neemt deel aan koninklijke handelsmissie naar Japan

Novosanis neemt deel aan koninklijke handelsmissie naar Japan

Novosanis uit Wijnegem, een bedrijf gespecialiseerd in medische toepassingen, neemt deel aan de koninklijke missie die op ‘t moment Japan bezoekt. Het bedrijf zal er met name deelnemen aan het ‘Life Sciences Symposium’. Het koninklijk bezoek aan Japan vindt plaats naar aanleiding van 150 jaar handelsbetrekkingen tussen België en Japan.

Japan is voor Novosanis een belangrijke markt. Dat komt omdat Japan hoge kwaliteitsnormen hanteert in zijn gezondheidszorg, meer bepaald op het vlak van diagnostiek. Novosanis heeft een product ontwikkeld, Colli-PeeTM, voor het opvangen van ochtendlijke urinestalen. Het toestel biedt ook meer comfort voor de patiënt zodat de drempel om urinestalen in te leveren lager wordt. Wat op zijn beurt weer belangrijk is om sneller bepaalde aandoeningen in de urinewegen op te sporen. Het bedrijf hoopt dat Colli-PeeTM op de Japanse markt zal aanslaan.

Novosanis is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van medische toestellen, o.m. bestemd om stalen te nemen of medicijnen toe te dienen. Het bedrijf bestaat sinds 2013 en is een spin off van de Antwerpse universiteit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.