Nieuws Antwerpen Nu ook in Antwerps Centraal Station een biowinkel

Nu ook in Antwerps Centraal Station een biowinkel

Nu ook in Antwerps Centraal Station een biowinkel

biostationOok kleinhandelaars zoeken creatief naar nieuwe manieren om mensen met drukke agenda’s in staat te stellen hun boodschappen snel en efficiĆ«nt te verrichten. Zo hebben de uitbaters van de kleine bioshop in het Antwerpse Centraal Station daar nu ook een biologische foodstore geopend, onder de naamBioStation.

Uitbater Kelvin Lu kreeg de idee van de biowinkel toen hij tijdens zijn reizen vaststelde dat er in de wachtzalen van vlieghavens en in stations vooral fastfoodketens terug te vinden zijn. Mensen die een gezond tussendoortje willen of bioproducten voor hun maaltijd willen inslaan konden er niet terecht. ‘Een gat in de markt’ zegt Lu.

De winkel is na maanden van voorbereiding geopend op de plek waar vroeger enkele diamantwinkels waren, aan de Pelikaanstraat. De nieuwe zaak biedt een assortiment van bijna 3000 biologische producten. Van groenten en fruit over biologisch vlees en brood en. Ook de kleinere bioshop krijgt een volledige ‘fresh up’ en zal tegen Kerstmis worden heropend. De zaakvoerders hopen hun concept uit te breiden naar andere steden.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.