Nieuws Antwerpen OBO Bettermann partner voor elektrobedrijven

OBO Bettermann partner voor elektrobedrijven

OBO Bettermann partner voor elektrobedrijven

OBO BETTERMAN“We hebben geen sterke naambekendheid bij het grote publiek”, zegt Jos Wautelet van OBO Bettermann België in Aartselaar. “De technici uit de energiesector kennen ons des te beter. Wij werken nu bv. samen met Imtech bij de uitbouw van Livan, de nieuwe tramlijn tussen de Rooseveltplaats en de stadsrandparking in Wommelgem. We leveren Imtech kabelladders en toebehoor.”

OBO Bettermann is een Duitse groep die zich gespecialiseerd heeft in oplossingen voor elektrotechnische toepassingen. Het bedrijf produceert zowat 30.000 verschillende artikelen zoals elektrotechnische componenten, halogeenvrij pvc en metaal. Via 40 internationale dochterondernemingen vinden duizenden producten hun weg naar de klanten in de energiesector.

“Wij zijn als OBO Bettermann België de officiële verdeler van de Duitse groep”, zegt algemeen directeur Jos Wautelet. “Wij hebben ons in al die jaren opgewerkt tot een betrouwbare partner voor de elektrobedrijven. Expertise, ervaring en kwalitetismaterialen zijn in die sector heel belangrijk. Wij kunnen die klanten complete montagesystemen aanleveren, verticale ladder- en verspansystemen tot kabelladdersystemen en functiebehoudsystemen. Wij hebben ook oplossingen in huis bij de bouw van windmolens. Funderingen bv. Maar ook gondels. Het gaat daarbij telkens om de betrouwbaarheid van de systemen.”

Ook in de sector van de elektro-ondernemingen en de energiebedrijven ging het er de laatste maanden moeilijk aan toe. De harde winter heeft voor nogal wat vertraging gezorgd. “We hebben evenwel enkele mooie projecten binnengehaald. Ik mag dan ook hopen dat wij onze vooropgezette budgettaire cijfers zullen waar maken.”

OBO Bettermann werkte onlangs bv. voor het Antwerpse Sportpaleis, voor het Bruselse bouwproject RAC, de Ardo-groep in Ardooie, voor Fabricom enz. “Wij zijn evenwel meer dan een doorgeefluik. Wij leveren niet enkel de stukken uit ons magazijn, wij proberen de klanten ook bij te staan met onze vakkennis. Wij kunnen hen zelfs opleidingen aanbieden.”

Bij OBO Bettermann België werken 22 mensen. Het bedrijf tekende verleden jaar voor een omzet van 12 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer