Nieuws Antwerpen ODEMARE lanceert designkommen en lepels uit natuurlijke materialen

ODEMARE lanceert designkommen en lepels uit natuurlijke materialen

ODEMARE lanceert designkommen en lepels uit natuurlijke materialen

SCHILDE – ODEMARE is een Belgisch decomerk opgericht door Marilyn Vercruysse. De inspiratie voor haar designkommen met bijpassend bestek vond Marilyn in de Australische natuur.

Oprichtster Marilyn Vercruysse begon haar onderneming vanop haar zolder in Schilde. Daar begon ze haar eco-friendly kommen te ontwerpen onder het motto: ‘waste is only waste if we waste it’.

Elk item is vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen zoals geperste pitten en schalen van noten. De kommen bieden zo stuk voor stuk een uitstekend, duurzaam alternatief voor plastic. Nadat de vloeibare hars gekleurd, gegoten en uitgehard is, worden alle items met de hand afgewerkt. Iedere kom is daarom volledig uniek.

Na enkele jaren in Australië gewoond te hebben, vond bezielster Marilyn het hoog tijd om dat bijzondere landschap te delen in haar creaties. ODEMARE is dan ook sterk geïnspireerd op de wervelende zee, prachtige golven en ongelofelijke uitzichten van het land. Haar kommen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en vinden zowel in de keuken als in het interieur hun plaats. Alle producten zijn binnenkort te koop op de webshop van ODEMARE.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.